Love my Boho-Tiffin!

RSS
Love my Boho-Tiffin!

Wanneer ik weer eens aan het zoeken ben naar nieuwe merken voor de winkel kom ik altijd dingen voor mijzelf tegen. Zo kwam ik een aantal jaar gelden de Boho-Tiffin tegen. Ideaal! Ik was al een tijdje aan het zoeken naar een lunchbox waar ik op de zaak, onderweg of op een beurs gezellig uit kon eten. 

Ik vind dat namelijk belangrijk, een bammetje in een zakje of zo'n nietszeggend plastic bakje vind ik niks. Ik hou van soepjes, salades en een lekker broodje dus daar hoort iets passends bij waar ik het in kan doen én je moet het makkelijk mee kunnen nemen. Voor het soepje heb ik een te gekke foodpot en ik werd superblij toen ik de Boho-Tiffin ontdekte. Nu kan ik heel gemakkelijk heerlijke salades, een poké bowl of dus zo'n lekker broodje meenemen! En tegelijkertijd is het ook niet vervelend om uit de Boho-Tiffin te eten. Ze komen namelijk in verschillende prints dus er past er altijd wel één bij jou!

Zelf heb ik de salade variant omdat ik het prettig vind dat de bakjes niet even groot zijn. Toen ik hem kocht kreeg ik er ook een heel fijn receptenboekje bij en inmiddels staan er op hun site zoveel heerlijke recepten! Echt de moeite waard om even te kijken. 

Je kunt de Boho-Tiffin in een netje meenemen of met een shoulder strap en wanneer je hem in gebruik hebt, zul je ook ontdekken dat je hem niet alleen voor jouw eigen lunch gaat gebruiken. Zo gaan er bij mij snackjes in voor onderweg, gaat ie mee naar het strand of zet ik hem gezellig op tafel met kleine hapjes wanneer we met familie of vrienden in de tuin aan het borrelen zijn.
Kortom ik vind hem fantastisch! Ik heb de Boho-Tiffin hier gekocht.

Ik ga je binnenkort nog meer favorieten laten zien want ik heb er genoeg!

Liefs Claudia

vorig bericht volgend bericht

  • Claudia Fasseur
Comments 0
Laat een bericht achter
Jouw naam:*
E-mailadres:*
Bericht: *

Let wel; berichten moeten eerst goedgekerud worden voordat ze worden geplaatst

* Verplicht veld