Time for a change!

RSS
Time for a change!

Hi!

Laat ik mij eerst even voorstellen want er zullen vast een aantal mensen zijn die mij niet kennen. Mijn naam is Claudia en ik ben de eigenaresse van Mevrouw Schaap. Ik heb Mevrouw Schaap 8 jaar geleden overgenomen en sindsdien heb ik haar met heel veel passie en liefde gerund. We hebben samen ook heel veel beleefd! 

Van de zolder zijn we naar een pand in Leiden gegaan maar helaas moesten wij daar, op last van de gemeente, hals over kop weg en voordat wij ons verder konden verdiepen in een nieuw pand kwam corona de hoek om zeilen. Dat maakte een toch al lastige situatie nog lastiger. En dit was alleen op het zakelijke vlak.

Privé gezien heb ik ook het ea voor mijn kiezen gehad, 6 jaar geleden werd er bij mij baarmoederhalskanker geconstateerd. Aanvankelijk leek het om een kleine tumor te gaan maar dat bleek al snel anders toen ze mijn baarmoeder wilde verwijderen. Het was op zijn zachts gezegd niet goed. De artsen hebben uiteindelijk niets weggehaald en besloten dat de tumor met bestralen, chemo en brachytherapie moest slinken dan wel verdwijnen. 

Het was een lang en zwaar traject waarbij we met hulp van familie en vrienden, ons gezin en Mevrouw Schaap draaiende hebben gehouden. Gelukkig sloeg de behandeling aan en een goed half jaar later bleek de tumor te zijn verdwenen. Dankbaar voor alle hulp, de tweede kans die ik heb gekregen en strijdvaardiger dan ooit ben ik gaan knallen met Mevrouw Schaap. Beurzen, een pand in Leiden en een hele nieuwe webwinkel. Blij, gaan, ik wilde niet die ex K-Patiënt zijn. Dus ook heel wijselijk het advies van de arts in de wind geslagen om het wat rustiger aan te doen.

Maar stukje bij beetje kwam toch die hamer. Een lijf wat nooit meer de oude zou worden door de bestralingen, chemo en hormoonpillen. En een hoofd wat van tijd tot tijd niet lekker meewerkt vanwege de chemo, de vele narcoses en het feit dat ik heel veel van mijzelf verwacht en eis zorgen ervoor dat ik even niet meer kan.

Ik moet gewoon rust pakken en mijn bedrijf op een andere manier runnen dan dat ik nu doe. Even terug naar hoe het begon, klein overzichtelijk en mij misschien op een andere merken en een andere doelgroep richten. Wat dat aangaat weet ik het nog even niet. Wat ik wel weet is dat ik op deze manier niet heel lang meer kan doorgaan. 

Dus we gaan naar het eind van het jaar toe de hele boel zo goed als leeg verkopen, leuke kortingen en leuke acties doen en dan? Dan ga ik een poosje uithuilen en overnieuw beginnen. Ik zou het wel heel tof vinden als je mij blijft volgen en steunen zoals jullie al die tijd gedaan hebben want we gaan er echt nog een mooi feestje van maken!

Liefs Claudia

vorig bericht

 • Claudia Fasseur
Comments 1
 • Lianne
  Lianne

  Hi Claudia,
  Wat verdrietig om te lezen maar ook dapper dat je dit deelt!
  Hou ons op de hoogte van je plannen! We blijven je volgen!
  Liefs!

Laat een bericht achter
Jouw naam:*
E-mailadres:*
Bericht: *

Let wel; berichten moeten eerst goedgekerud worden voordat ze worden geplaatst

* Verplicht veld