Vakantie korting!

RSS
Vakantie korting!

We hadden een hele mooie reis naar Aruba gepland staan om daar heerlijk te ontspannen, lieve vrienden van ons op te zoeken en we wilde aan Rosalie laten zien welke organisatie ervoor gezorgd heeft dat onze hond Luna naar Nederland kwam.  Maar naarmate die meivakantie dichterbij kwam werd het steeds duidelijker dat wij niet naar Aruba zouden gaan. De teleurstelling bij onze dochter was groot en toen zij vroeg of we dan nog wel iets leuks gingen doen of dat papa en mama alleen maar gingen werken knakte er toch wel iets bij mij. 

Normaal gesproken ziet zij niet dat wij aan het werk zijn althans bijna niet. Papa is op zijn werk, zij naar school en ik thuis op mijn kantoor of in de showroom.  Maar na ruim een jaar corona met het thuiswerken, thuis school, quarantaines en nog veel meer is de scheidslijn tussen werk en ontspanning erg dun geworden.  Even snel iets afmaken, toch nog even die bestelling en tuurlijk is het geen probleem dat die klant iets op zondag komt halen. We zijn tenslotte toch thuis! De opmerking van Rosalie zette mij heel erg aan het denken, het werd tijd dat wij weer een "echte" vakantie hebben. 

We hebben het geluk dat wij een caravan hebben dus ben ik een week of drie geleden gaan zoeken naar een leuke camping in Nederland. En daar zijn er nogal wat van! Toch werd het een flinke zoektocht, veel campings zijn met name rond hemelvaart volgeboekt. Uiteindelijk heb ik een hele mooie camping gevonden in Zeeland waar wij weer even heerlijk gaan genieten van elkaar!
Het is een cadeautje dat de horeca en winkels onder bepaalde voorwaarden weer open mogen maar we hebben ons huis bij ons dus vermaken doen we wel! 

Onze lieve Luna blijft overigens lekker thuis met een oppas maar fysiek is Mevrouw Schaap even niet bereikbaar. Online uiteraard wel en als je iets wilt bestellen krijg je van ons 20% korting! Gebruik hiervoor de code Mei2021 in het betaalscherm. Heb je vragen? Stel ze gewoon! Ik zal minimaal één keer per dag mijn mail uitlezen maar de bestellingen moeten even wachten. Die ga ik na 17 mei versturen.

Heb je iets leuks gezien? Wacht dan niet te lang want op=op, nieuwe leveringen komen pas weer na onze vakantie.


Lieve groeten
Claudia

Oja, die prachtige spenen van Frigg gaan overigens niet in deze kortingsactie mee en op de items in de sale krijg je 10% extra korting wanneer je drie afgeprijsde artikelen aanschaft. 

vorig bericht volgend bericht

  • Claudia Fasseur
Comments 0
Laat een bericht achter
Jouw naam:*
E-mailadres:*
Bericht: *

Let wel; berichten moeten eerst goedgekerud worden voordat ze worden geplaatst

* Verplicht veld