We hebben gewonnen!

RSS
We hebben gewonnen!

Wat ben ik trots! En blij!
Sowieso omdat ik door één van jullie genomineerd ben én dat er dan ook nog eens zoveel op Mevrouw Schaap gestemd is dat wij dus de Happy Stuff Award (categorie Baby & Kind) 
in de wacht hebben gesleept!

Er waren maar liefst 400 shops aangemeld voor de 7 verschillende categorieën. Een vakjury heeft een eerste selectie gemaakt en daarna kon er gestemd worden. Meer dan 3000 stemmen zijn er uitgebracht ieder op hun eigen favoriet natuurlijk want er zaten heel wat mooie shops bij!

Ik ben dankbaar voor jullie stemmen en ontzettend blij met de door mij gewonnen prijs! Ik heb een prachtig promotie pakket bij Happlify gewonnen en een tegoedbon voor een cursus naar keuze bij SYSO en dat is beiden zo welkom! 

Uiteraard moeten we ook nog even vieren dat ik gewonnen heb dus vandaag en morgen* krijg je 10% korting op jouw bestelling boven de € 25,-! Deze korting wordt automatisch verrekend, je weet dat het goed is gegaan wanneer je Feestje in je betaalscherm ziet staan

Nogmaals dank jullie wel! 
Ik ga nog even keihard nagenieten.

XC

*25 & 26 mei 2021

vorig bericht volgend bericht

  • Claudia Fasseur
Comments 0
Laat een bericht achter
Jouw naam:*
E-mailadres:*
Bericht: *

Let wel; berichten moeten eerst goedgekerud worden voordat ze worden geplaatst

* Verplicht veld