Covid-19

- CORONA -

Wellicht ben je er klaar mee maar helaas is Corona nog niet klaar met ons.

Wij doen ons best om ook coronavrij te blijven en hebben daar een aantal maatregelen voor genomen.

Ik ben in principe de enige die de bestellingen voor jou verwerkt en daardoor kan het iets langer duren voordat jij jouw bestelling in huis hebt. In aanloop naar de feestdagen zal mijn man ook helpen wanneer zijn agenda het toelaat. We streven er naar om jouw bestelling dezelfde dag de deur uit te laten gaan maar helaas is dat niet altijd mogelijk.

Wij maken qua verzending meestal gebruik van PostNL maar voor sommige grotere items kan dit ook DPD of GLS zijn. Ook deze partijen proberen jouw order zo snel mogelijk bij je te krijgen maar ook hier kan het zijn dat ea iets langer duurt dan dat je van ons gewend bent. Je krijgt sowieso een track and trace zodat je weet wanneer jouw bestelling geleverd gaat worden.

Om een deel van de bezorgstress weg te nemen hebben wij besloten om lokale orders, indien gewenst, zelf weg te brengen. Klanten uit Voorschoten, Wassenaar en Leiden krijgen nadat zij op betalen hebben geklikt nog de mogelijkheid om hiervoor te kiezen. Orders vanaf € 20,00 bezorgen wij gratis in deze drie plaatsen. Wij nemen na jouw bestelling contact met je op om een bezorgdag en tijd door te geven. Ook als de bestelling niet voor jezelf is maar voor iemand die in deze regio woont, kun je van voor deze optie kiezen.

Dan hebben we nog een kleine showroom; deze is enkel op afspraak geopend. Je kunt via info@mevrouwschaap.nl contact met mij opnemen om een afspraak in te plannen. Ik plan een uur alleen voor jou in, zodat je alle tijd hebt om te snuffelen. Je mag iemand meenemen maar let wel dat er niet veel ruimte is.

zondag en maandag is het niet mogelijk om een afspraak te maken.

Kom met maximaal 2 personen.

Heb je verkoudheidsklachten, blijf dan thuis, en maak een nieuwe afspraak

Heb je iets leuks gezien op Social Media of in de webshop en wil je dit beter bekijken maar liever niet langs komen? Ik kan ook een videocall met je inplannen en op die manier ea aan je laten zien.

Ondanks alle maatregelen hoop ik dat we een leuk najaar en winterseizoen zullen hebben, aan de collectie zal het niet liggen, want er hangt zoveel leuks in huis!

Samen slaan we ons er wel doorheen!

Blijf veilig en gezond!

Liefs Claudia