Over ons

Wie is Mevrouw Schaap eigenlijk?

Dat ben ik! Mijn naam is Claudia Fasseur, ik ben 40+, moeder van Rosalie en samen met Richard wonen wij in Voorschoten. Ik krijg regelmatig de vraag hoe ik aan de naam Mevrouw Schaap gekomen ben maar om heel eerlijk te zijn heb ik dat niet zelf bedacht, Mevrouw Schaap is de knuffel van Esmee. En Esmee is de dochter van de vorige eigenaresse,  zo is de naam Mevrouw Schaap geboren. 

Maar hoe ben ik er dan Mevrouw Schaap geworden?

Ik heb net als de meeste moeders tijdens mijn zwangerschap het complete internet afgestruind naar wat nu het beste, het leukste en het mooiste was en is voor onze dochter en op een gegeven moment ben ik bij Mevrouw Schaap terecht gekomen, een mooie webwinkel met een aantal van mijn favoriete merken zoals Aden +Anais, O.B. Designs en Nattou. Stuk voor stuk mooie merken.

Nu speelde ik al heel lang met de gedachte om een webwinkel voor babyspullen te gaan beginnen maar hoe pak je dat aan, waar begin je en wat wil je uitstralen? Ik heb toen een aantal webwinkels op een rij gezet die ik mooi en praktisch vond en Mevrouw Schaap stond bovenaan het lijstje. Uiteindelijk heb ik het hele idee even geparkeerd totdat ik er achter kwam dat Rosalie toch erg verknocht raakte aan een konijn...van Nattou...bij Mevrouw Schaap vandaan!

En ja dan moet je gaan kijken of die er nog is en tot mijn verbazing zag ik dat Sjoukje ermee ging stoppen! Alles was in de opruiming en zelfs haar webwinkel was ter overname. Ik geloof dat ik er welgeteld 10 minuten over na heb gedacht en gelijk heel zeker wist dat dit was wat ik wilde!

Inmiddels zijn we 7 jaar verder en ben ik langer eigenaar van Mevrouw Schaap dan Sjoukje. Er is inmiddels ook heel wat verandert aan de shop. Zo is er een ander logo en zijn de meeste merken die ik toen had verdwenen, waaronder het door onze dochter zo geliefde Nattou.

Maar er zijn denk ik hele mooie merken voor teruggekomen! Wat dacht je van Susukoshi, Grech & Co of By KlipKlap. Want behalve Baby-/ en Peutercadeaus verkopen we ook accessoires voor de kinderkamer, kinderkleding én heel veel leuks voor jezelf!  Je kunt overigens al onze mooie merken live bewonderen bij ons in Voorschoten.

Ik hoop dat jullie de merken die ik verkoop net zo te gek vinden als ik en wens jullie dan ook heel veel kijk- en shopplezier!

Liefs Claudia