We komen naar je toe!

RSS
We komen naar je toe!
We komen naar je toe!
Niet op de koffie hoor maar we gaan bezorgen in de regio!
Woon je in Voorschoten, Wassenaar of Leiden? Dan kun je er vanaf nu voor kiezen om jouw bestelling gratis* door ons te laten bezorgen! Ook dat ene leuke kraamcadeautje kun je ingepakt en wel door ons laten brengen. Zolang het maar in de regio is!
Je bestelt gewoon via de site en nadat je voor betalen hebt gekozen krijg je de optie of je het gratis door ons wil laten bezorgen of dat je het toch liever door de PostNL laat doen. Kies je voor PostNL betaalt wel € 3,95 verzendkosten voor bestellingen onder de € 50,00.
Wanneer je ervoor kiest om jouw bestelling door ons af te laten leveren maken wij zo snel mogelijk een bezorgafspraak met je. Het is dan ook wel fijn als je jouw telefoonnummer achter laat. Als wij langs komen zullen wij jouw bestelling contactloos afleveren. We zetten het voor de deur of we hangen het aan de deur, indien mogelijk.
Zoals jullie weten verkopen wij ook The Giftlabel dus onze handen worden veelvuldig gewassen en gedesinfecteerd. 
Heb je op voorhand vragen, mail ons dan gerust! info@mevrouwschaap.nl
*We hebben wel nagedacht over de invulling van het bezorgen want we willen niet voor hele kleine artikelen zoals één speen de halve stad doorkruisen. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat wij bestellingen vanaf € 20,00 gratis bezorgen. Wil je toch iets met een lager bedrag bezorgd hebben kan dat alleen brengen wij dan een kleine vergoeding in rekening.

vorig bericht volgend bericht

  • Claudia Fasseur
Comments 0
Laat een bericht achter
Jouw naam:*
E-mailadres:*
Bericht: *

Let wel; berichten moeten eerst goedgekerud worden voordat ze worden geplaatst

* Verplicht veld